ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 38 08 445

Για παραγγελίες > 30€ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Εθνικός ύμνος

Noah Hawley
19.80
Αρχική τιμή: 22.00
Χώρα-:
Μετάφραση:
Δέσποινα Βερυκόκκου
Σχήμα:
14Χ21
Σελίδες:
576
Εξώφυλλο:
ISBN:
978-960-567-274-4
Θεματολογία:

  Η Αµερική κατρακυλάει στο χάος καθώς τα τελευταία αποµεινάρια πολιτικής συναίνεσης εξαφανίζονται. Σ’ ένα σκηνικό που το συνθέτουν η περιβαλλοντική καταστροφή και ο εθισµός στα οπιοειδή, οι έφηβοι σε όλο τον κόσµο αρχίζουν να εµφανίζουν αυτοκαταστροφικές τάσεις, επικοινωνώντας µε µιµίδια που µόνο οι ίδιοι µπορούν να καταλάβουν.
  Οι αγορές όµως καλά κρατούν, και οι ζάπλουτοι, όπως ο Τάι Όλιβερ, πετάνε πάνω από τον κόσµο που καίγεται µε τα ιδιωτικά τους τζετ. Μετά την αυτοκτονία της κόρης του, ο Όλιβερ στέλνει τον γιο του τον Σάιµον σε ένα κέντρο αντιµετώπισης άγχους, όπου συναντά έναν άλλον νεαρό που αυτοαποκαλείται Προφήτης. Σύντοµα οι δυο τους θα βρεθούν στους δρόµους, παρέα µε µια οµάδα νέους συντρόφους, προσπαθώντας να φέρουν σε πέρας µια αποστολή τόσο επιτακτική όσο και αινιγµατική.
  Πρωταγωνιστές της δικής τους ιστορίας, διασχίζουν τη χώρα εν µέσω µιας εµπόλεµης κατάστασης, αναζητώντας µια κοπέλα που την κρατάει όµηρο στο κρησφύγετό του ένας πολυδισεκατοµµυριούχος. Και ίσως αυτή να είναι η µόνη τους ελπίδα να ξεφύγουν από την Αποκάλυψη που τους κληροδότησε η γενιά των πατεράδων τους.
  Ένα επικό δυστοπικό θρίλερ, γεµάτο ολοζώντανους χαρακτήρες, που ξετρυπώνει το άσβεστο φως που µπορεί να κρύβεται ακόµα και στις πιο σκοτεινές γωνιές της πραγµατικότητας.

  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

  Ζωή Τσούρα, Αν με ρωτούσαν ποιο βιβλίο ενηλίκων ζωγραφίζει..., 19/12/2023, ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΛΟΓΟ ΤΕΧΝΩΝ

  Σε Απόθεμα
  +