ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 38 08 445

Για παραγγελίες > 30€ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια (τόμος Δ')

Χρυσάνθη Καραΐσκου
11.20
Αρχική τιμή: 14.00
Εικονογράφος:
Σχήμα:
21x29
Σελίδες:
48
Εξώφυλλο:
ISBN:
978-960-6638-54-1

Τρία λαϊκά παραμύθια περιέχει ο τέταρτος και τελευταίος τόμος της σειράς «Ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια» των Εκδόσεων Διάπλαση. Σε αυτόν τον τόμο έχουν επιλεγεί σπάνια χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Γραμμένα με πολύ απλό λόγο, ο οποίος μας παραπέμπει σε κάποιον που τα θυμάται και τα αφηγείται, και με τη σύγχρονη εικονογράφηση του Μιχάλη Κασάπη, αποδεικνύεται πως αυτά τα παραμύθια δεν παλιώνουν ποτέ.

Ο 4ος τόμος αυτής της έκδοσης περιλαμβάνει τα παραμύθια:

- Ο μυλωνάς και οι καλικάντζαροι. Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία με το πάθημα ενός μυλωνά που ξεχάστηκε στον μύλο του και κινδύνεψε από τους καλικάντζαρους.

- Η Μάρω και η Βασίλω. Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία με τη Μάρω να πηγαίνει το βράδυ στον μύλο, να χορεύει με τους καλικάντζαρους και να επιστρέφει μ' ένα σάκο γεμάτο φλουριά. Θα το καταφέρει αυτό και η Βασίλω;

- Η Μαριγώ και οι καλικάντζαροι. Η όμορφη Μαριγώ βγαίνει να αλέσει σιτάρι στις γιορτές και συναντάει τους καλικάντζαρους. Είναι όμως έξυπνη και τους βάζει να τσακωθούν μεταξύ τους αφού την έχουν γεμίσει δώρα και την έχουν πάει μέχρι το σπίτι της.

Σε Απόθεμα
+

Όσοι το αγόρασαν προτιμούν ακόμα τα...