ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 38 08 445

Για παραγγελίες > 30€ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Guca, μαύρη κούκλα μωρό, με φορεματάκι και σκουφάκι, 46cm

75.00
Κωδικός προιόντος:
2-1117
Brand:
Μοιάζει με αληθινή! Είναι κατασκευασμένη από μαλακό βυνίλιο και είναι διανική για πολλές αγκαλιές! Δώστε στο παιδάκι σας την ευκαιρία να κάνει μια δυνατή φιλία! Το μωράκι είναι χειροποίητο και ξεχωριστό όπως και κάθε παιδάκι! Όλα της τα ρουχαλάκια και αξεσουάρ είναι χειροποίητα και με έμφαση στη λεπτομέρεια! Δώστε την ευκαιρία στο παιδάκι σας να μάθει να φροντίζει το δικό του μωρό και μέσα από τα παιχνίδια ρόλου να ανακαλύψει των κόσμο των ενηλίκων με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Όλες οι κούκλες της Guca είναι χειροποίητες και φτιάχνονται στην Ισπανία.


Πώς το παιχνίδι με μια κούκλα Guca βοηθά στην ανάπτυξη του παιδιού;
Όλα τα παιδάκια μεγαλώνοντας έχουν την δική τους αγαπημένη κούκλα! Πώς όμως το παιχνίδι με μια κούκλα μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του και να συμβάλει στην εξέλιξη του;

Διαβάστε παρακάτω πως το παιχνίδι με τις Cuca βοηθά ένα παιδάκι:

#1 Ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία!

Τα παιχνίδια ρόλων βοηθούν τα παιδιάνα ενισχύσουν την φαντασία τους μέσα από τους διαφορετικούς χαρακτήρες που υιοθετούν και από τις καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν μέσα στον φανταστικό παιχνιδόκοσμο τους. Χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και μαθαίνουν να σκέφτονται από μόνα τους.

#2 Ενισχύουν την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη!

Τα παιχνίδια ρόλων αναπτύσσουν την ενσυναίσθηση. Τα παιδιά όταν μιμούνται διαφορετικούς χαρακτήρες και υιοθετούν νέους ρόλους μπαίνουν στην θέση των χαρακτήρων και έρχονται αντιμέτωπα με διαφορετικές συναισθηματικές καταστάσεις. Έτσι μαθαίνουν να κατανοούν την θέση των γύρω τους και να συμπονούν!

#3 Βελτιώνουν την επικοινωνία και τη γλώσσα!
Τα παιδιά μέσα από τους διαφορετικούς ρόλους που υιοθετούν και μιμούνται προσθέτουν στο λεξιλόγιο τους λέξεις και φράσεις που μέχρι τότε είχαν ακούσει να χρησιμοποιούν οι ενήλικες αλλά δεν καταλάβαιναν την ακριβή σημασία τους ή χρήση τους. Τα παιχνίδια ρόλων τα βοηθούν να κατανοήσουν καλύτερα το περιεχόμενο των λέξεων τους και το συναίσθημα που προκύπτει από αυτές!

#4 Αναπτύσσουν δεξιότητες σκέψης, μάθησης και επίλυσης προβλημάτων!
Σε ένα παιχνίδι ρόλων τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με διαφορετικές καταστάσεις κάθε φορά. Τα ιδια καλούνται να πάρουν αποφάσεις για το τι θα παίξουν, ποιους ρόλους θα υποδυθούν, τι εμπόδια και προβήματα θα προκύψουν καθώς και ποια θα είναι η λύση σε αυτά. Όλες αυτές οι αποφάσεις συμβάλουν στην ανάπτυξη των γνωστικών τους δεξιοτήτων και στον τρόπο σκέψης τους!

#5 Αντιμετωπίζουν τρομακτικές εμπειρίες ή νέα ερεθίσματα!
Μέσα από τα παιχνίδια ρόλων, τα παιδιά προετοιμάζονται για τα προβλήματα της καθημερινής ζωής. Συχνά χρησιμοποιούν τα παιχνίδια για να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους για οικογενειακά θέματα, για το σχολείο ή και για μια επίσκεψη στο γιατρό.
Μη Διαθέσιμο